ElectraStim Jack Socket Electro Stroker

137x bekeken
25-04-2019
ElectraStim Jack Socket Electro Stroker
€ 99,00
Beschrijving Met deze electro masturbator van ElectraStim haal je een hele nieuwe sensatie in huis. De sensatie van electo stimulatie terwijl je aan het masturberen bent is zonder meer een van de sterkste seksuele genoegens die je ooit zal ervaren. Niet voor niets heeft deze stroker al 2 awards gewonnen voor meest innovatieve product.

De Jack Stroker is een masturbator met een op huid lijkende structuur en een levensecht gevoel, die als extra aan de binnenkant een paar electrodes heeft die zorgen voor een extra impuls voor je penis. Omdat de Jack Stroker een flexibele buitenkant heeft kan je, terwijl je aan het masturberen bent, door te knijpen de masturbatordruk op je penis zelf opvoeren zover je wil. De combinatie van electro en masturberen zal je zeker naar een verrukkelijk hoogtepunt sturen.

De stroker wordt aangesloten met 2mm pluggen en is dus op zo'n beetje alle electrosex boxen aan te sluiten. Mocht dat bij jouw box toch niet lukken dan hebben we vast wel een adapter voor je die het toch laat werken. De ElectraStim Jack Stroker is het sexspeeltje voor de man waar geen ander seksspeeltje bij in de buurt kan komen. Bij het spelen met deze stroker raden we je aan (echt doen) om gebruik te maken van een electro gel. Doe je dat niet dan is het gevoel niet lekker maar eerder vervelend. Je kan ook een op water gebaseerd glijmiddel (probeerverpakking bijgevoegd) gebruiken, maar onze voorkeur gaat uit naar de geleidende gel omdat die toch net even betere resultaten geeft.

Natuurlijk maak je deze electro masturbator na gebruik goed schoon met een desinfecterende spray zodat je er nog jaren plezier van kan hebben.

Voor meer informatie en andere modellen zien we je graag op de Takethis website


Adverteerder
Naam:
Takethis
Telefoon:
0102342634
Plaats:
Vlaardingen, ZH
Meer advertenties van deze adverteerder
Website www.takethis.nl/
Delen via: Tweet deze advertentie

Direct afspreken met vrouwen

Serolien
Voor mijn leeftijd ben ik nog erg sportief. Doe aan wandelen, zwemm...
Nu online
irene29
Ik, een lekkere vrolijke, impulsieve, sexy meid, op zoek naar de ki...
Nu online
Joblondje
Ik ben opzoek naar een discretie relatie met een man die weet hoe d...
Nu online
crazyy
Na het doen van mijn was doe ik een ontdekking, er blijkt wel zo'n ...
Nu online